Bezichtiging reizen Bali.

Fairwind Reizen biedt bezichtiging reizen aan naar Bali. Tijdens uw verblijf op Bali kunt u persoonlijk ervaren wat dit mooie eiland u heeft te bieden op het gebied van tijdelijk of permanent verblijf. De Nederlandse VillaTanjung Masprojectontwikkelaars nemen u mee naar hun projecten en laten u hun mogelijkheden zien op het gebied van koop en huur. Uiteraard kunt u op uw eigen land ook het huis van uw dromen laten bouwen. Dit alles tegen een fractie van de prijzen die u in Nederland voor hetzelfde zou betalen.
Fairwind Reizen regelt voor u de vlucht in de economy of business class met de maatschappij van uw keuze en zorgt voor uw accommodatie op Bali. Wij hebben hierbij gekozen voor een kleinschalig bungalow complex in Sanur. Het
complex wordt geleid door het Nederlandse echtpaar Anneke en Bert Holwerda. U zult zich bij hen direct thuis voelen en uiteraard kunnen zij ook hun eigen ervaringen die zij met Bali hebben opgedaan met u delen.VillaTanjung Mas

Uiteraard kunt u uw verblijf op Bali zo lang maken als u dit wilt en combineren met andere bestemmingen in Indonesie of andere landen in Azie. Wij zullen u in die gevallen graag laten weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.

U vliegt in de economy of business class met de maatschappij van uw keuze naar het eiland der Goden en verblijft 7 nachten in Villa Tanjung Mas. De afspraken met de project-ontwikkelaars dient u voor uw vertrek uit Nederland zelf met hen te maken. Zij zullen u dan in Villa Tanjung Mas ophalen voor de bezichtigingen. VillaTanjung MasDe projectontwikkelaar waar u in Nederland contact mee kan opnemen is:

www.asianproperties.nl
Corry Vonkplantsoen 2 Spijkenisse Holland.
Tel. 31 181649868
email: info@asianproperties.nl
Bij aankoop van een woning bij Asian Properties krijgt de koper een bonus van Euro 500--
Dit arrangement wordt u aangeboden door:

Fairwind Reizen B.V., Arnhemseweg 47, 6711 GR Ede. Holland.

VillaTanjung MasVillaTanjung MasVillaTanjung Mas

Terug naar de homepage