Property details of Villa Jasri

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 79.500
Description
Villa Jasrivlaggb


Villa Jasri

Aan het rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze Balinese stijl gebouwde bungalow ''villa Jasri'', een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen vakantie. Deze vakantie villa biedt u een unieke Bali ervaring, ver weg van de toeristische drukte.

De privé villa op 150 meter van het strand met zwart lavazand en rotsen, is gelegen aan de zuidoost kust van Bali, in de provincie Karangasem en op ongeveer 7 kilometer Candi Dasa. De villa maakt deel uit van een kleinschalig bungalowpark. In de directe omgeving van villa ''Jasri'' vindt u veel natuurschoon, de bergen van de Sereya, de heilige berg Gunung Agung en prachtige sawah's waar nog steeds op tradionele wijze de rijst wordt verbouwd.

De villa heeft:
•3 ruime slaapkamers met airconditioning en plafondventilatoren.
•1 studeer -werkkamer met airconditioning en plafondventilator.
•1 grote woon- eetkamer met 2 plafondventilatoren.
•2 badkamers met inloopdouches, toiletten en wastafels.

Alle kamers hebben zicht op de tuin of over de aan het perceel grenzende sawah. De villa heeft alle service en faciliteiten die u zich kunt wensen voor uw vakantie. Er is een goed uitgeruste keuken met de mogelijkheid voor u te laten koken. Rondom het huis ligt de grote kleurrijke tuin met veel bloemen zoals de prachtige bougainville, vlinders en veel Balinese vogels waaronder de kolibrie. U hoort er de geluiden van de vogels, de gekko, een verre gamelan en de branding van de Indische oceaan. In de tuin heeft u zicht op de sawah en de berg Gunung Agunng.

''villa Jasri'' ligt dichtbij het strand Pantai Jasri waar de bevolking uit Jasri en uit de omgeving veelvuldig hun ceremonieën met gamelanmuziek en kleurrijke optochten. Als tijdelijke bewoner van ''villa Jasri" bent u welkom om daarbij aanwezig te zijn, mits u zich aan de vereiste fatsoennormen houdt. Wandel daar ook s'morgens vroeg eens naartoe om de vaak prachtige zonsopgang bewonderen. Dit strand is niet geschikt om te zwemmen en beschikt ook niet over strand vakantie faciliteiten. Maar daarvoor kunt u wel uitstekend dicht in de buurt terecht, op het witte zandstrand van Pasir Putih, dat op 5 km afstand ligt en dat kunt u bereiken met een auto, bromfiets of (onze aanrader): met een originele Jukung -vissersboot.

Bent u geïnteresseerd geraakt in bovenstaande villa of heeft u gewoon een vraag?
Schroom u niet en stuur ons een email.
Dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op.
Email:
info@asianproperties.nl.


Pictures
Villa JasriVilla JasriVilla JasriVilla JasriVilla JasriVilla JasriVilla JasriVilla JasriVilla JasriVilla Jasri
(Click for larger image)
Extra Information
Rob