Property details of Villa Tenang

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 129.000
Description
Villa Tenangvlaggb

Bouwprijs villa Tenang exclusief grond is €129.000

Villa Tenang. (Vertaald uit het Maleis, Tenang betekent ontspannen, rustig.) Deze villa is ideaal voor een ontspannen verblijf in Bali. Het is ruim, open en comfortabel. Het ontwerp van de villa zorgt voor een temperatuur om te genieten. De woonkamer is 8 (!) Meter hoog. De dikke rieten dak zorgt voor een goede isolatie. De dubbele deuren helpen om een koele bries door de hele villa te hebben. De ruime opzet zorgt er ook voor dat het nooit krap voelt. Het ontwerp van de villa past bij de omgeving en sluit zich bijna naadloos aan op de tropische tuin, waar de villa zal worden gebouwd.
Villa details
• Overdekte oppervlakte, 233 m²
• Woonkamer, 45 m²
• Master bedroom, 16 m²
• Slaapkamer 1, 16 m²
• 1st Floor, 32 m²
• Keuken, 16 m².
• Badkamers 1 en 2, 9 m² per kamer
• Terras, 32 m²
• Zwembad (niet inbegrepen) 12x5 m²
• Jacuzzi (niet inbegrepen) 3 meter in diameter
• Gazebo, Bale Benong (niet meegeleverd) 9 m²
• Carport / personeel huis (niet inbegrepen) 36 m²
Villa Tenang informatie:
De woonkamer is voorzien van een ruimtelijk gevoel als gevolg van een hoge schuifdeur aan de ene kant van het grote terras en er zijn vouwen of schuifdeuren teak deuren aan de kant van de tuinzijde. De muren zijn afgewerkt met stucwerk, met de kleur naar keuze. De vloer van de woonkamer is van tegels met keramische tegels, die ook in de kleur van uw keuze is .. De halfronde trap is afgewerkt met glad stucwerk. De wand van de trap is ook afgewerkt in glad stucwerk. De eerste verdieping is 3,5 meter boven de begane grond, en kan worden gebruikt als kantoor, bibliotheek of spa-ruimte. Ook op de eerste verdieping kunnen we een vierde slaapkamer naar keuze op bouwen met een badkamer en een balkon onder een verlengde dak. Het terras is betegeld met keramische steen in de kleur van uw keuze. Als optie kunnen we natuursteen of tuinvloeren doen. Een bliksemafleider is standaard. De grondlaag is gemaakt van steen en beton. Steunmuren zijn voorzien van betonnen kolommen en balken. Leidingen voor afvalwater en de afvoer van de riolering zijn geïnstalleerd en aangesloten op een septic tank. De tuin is voorzien van vruchtbare grond, klaar voor het planten of voor bestrating. Het land is ommuurd op de juiste hoogte als dat nodig is. Als de villa is gebouwd op de oceaan kant bieden wij een zeewering aan op de zeezijde met de breedte van het pand.

Villa Tenang beschrijving:
Het grote dak, net als een kathedraal, heeft betrekking op slaapkamers, badkamers, en de hal. De stenen muren zijn glad afgewerkt en geschilderd in de kleur van uw keuze. De ramen en deuren zijn gemaakt van teakhout. De spanten, die het rieten dak dragen, zijn gemaakt van Kelapa hout. De slaapkamers zijn voorzien van een gipsplaten plafond met verlichtingsinstallatie punten, en zijn allemaal uitgerust met airconditioners. De ruime kamers hebben grote deuren en bieden een prachtig uitzicht. De muren zijn afgewerkt in glad stucwerk en geschilderd in de kleur van uw keuze. Alle vloeren in het huis zijn betegeld met keramische tegels. Er zijn geen drempels. Als optie is natuursteen als vloer mogelijk. De badkamers zijn ook betegeld met keramische tegels. Standaard sanitair wordt geproduceerd door Toto. Free-opknoping toiletten zijn beschikbaar tegen extra kosten. Douchewand is gemaakt van terrazzo, (kleur naar keuze) en je hebt de keuze uit verschillende soorten keramische tegels voor de binnenwanden. Natuursteen of mozaïek zijn ook een optie. De buitenmuur van de badkamer is afgewerkt met glad stucwerk in de kleur van uw keuze. De keuken is voorzien van MDF onderkasten met granieten toppen. Lay-out van de keukenkastjes wordt gekozen in overleg met u. Het is voorzien van een dubbele RVS spoelbak, en een 4-pits gasfornuis. De keukenvloer is ook betegeld met verschillende keuzes van keramische tegels. De keuken is voorzien van een gipsplafond met voldoende verlichtingsinstallatie punten. De opslagruimte heeft ruimte voor de plaatsing van de meegeleverde 80 liter warm water boiler en een aansluiting voor een wasmachine en een droger.

Villa prijs en informatie:
Standaard opgewaardeerd 10.000 Kw. elektrische installatie wordt toegevoerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning systemen met split buitenunits. Wij bieden een warm water boiler van 80 liter voor de keuken en badkamer. Er zijn voldoende stopcontacten en verlichting installatie punten. Alle kamers en het terras hebben afzetmogelijkheden voor fans. Op verzoek en in overleg met ons bouwteam, kunnen kamers worden veranderd in grootte en vorm. De tuin met planten, bestrating en tuinverlichting kan worden ontworpen in samenwerking met onze tuinontwerper. Ons team kan u ook helpen met interieur ontwerp, de levering van alle huishoudelijke apparaten en biedt een helpdesk voor alle eventualiteiten. Onze architect voorziet tekeningen in 2-D, met inbegrip van de voorgestelde wijzigingen door jou. prijs exclusief de grond, zwembad, paviljoenen, opties en landschapsarchitectuur €129.000. -

Bent u geïnteresseerd geraakt in bovenstaande villa of heeft u gewoon een vraag?
Schroom u niet en stuur ons een email.
Dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op.
Email:
info@asianproperties.nl.
Pictures
Villa TenangVilla TenangVilla TenangVilla TenangVilla TenangVilla TenangVilla TenangVilla TenangVilla TenangVilla Tenang
(Click for larger image)
Extra Information
Jeroen