Property details of TH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, Thailand

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 88.000,-
Description
TH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, Thailandvlaggb
Layer construction studio apartments is 60 m. ² large and is himself only 300 meters of the sea. Studio' s existence from 2 modules, Grace and Delight has arrangement concerning the following facilities:
*• a restaurant
*• several large swimming pools
*• beautiful sala' s (covered sittings)
*• fitness centre
*• wide parking places.

All let come entities has been especially developed to the breathtaking view on the ocean optimally to its right. All studio' s can be furnished entirely to be provided and also extra luxuriously extensions to wish are possible. The Sunsethill apartments will be inspected be produced in the course of 2007-8 and are assessed with 5 ASTRE (self-service). Because of this the investors and visitors are insured of high quality of the resort.

Interested or do you have any question? Send us an e-mail and we will contact you within 48 hours. info@asianproperties.nl


vlaggb
De laagbouw studio appartementen zijn 60 m² groot en bevinden zich slechts 300 meter van de zee. De studio's bestaan uit 2 modules, Grace en Delight heeft beschikking over de volgende faciliteiten:
*• een uitgebreid restaurant
*• meerdere grote zwembaden
*• mooie sala's(overdekte zithoeken)
*• een fitnesscentrum
*• ruime parkeerplaatsen.

Alle eenheden zijn speciaal ontwikkeld om het adembenemende uitzicht op de oceaan optimaal tot zijn recht te laten komen. Alle studio's kunnen volledig gemeubileerd geleverd worden en ook extra luxe uitbreidingen naar wens zijn mogelijk.
De Sunsethill appartementen zullen opgeleverd worden in de loop van 2007-8 en zullen geïnspecteerd en beoordeeld worden met 5 sterren (zelf-bediening). Hierdoor zullen de investeerders en bezoekers verzekerd zijn van de hoge kwaliteit van het resort.

Sunset Hill streeft ernaar een van de hoogst aangeschreven resorts van Thailand te zijn. Recent onderzoek toont aan dat 80% van de bezoekers van Zuid-Oost Azie op zoek zijn naar dergelijke resorts. De prijzen van deze unieke appartementen zullen variëren van 4 tot 20 miljoen Thaise bath(ongeveer &euro; 88.000 - 440.000,-)

Specifieke prijzen worden op aanvraag verstrekt.
In deze stressvolle en drukke tijden verlangen we allemaal naar een plaats waar we ons los kunnen maken van stress. Een plaats waar dromen waarheid wordt en waar luxe en plezier gemakkelijk te vinden zijn. We willen vakantie vieren in exotische landen maar toch ook alle luxe die we thuis hebben behouden. Velen dromen dan ook van een luxe huis op een tropisch eiland waar rust en avontuur gecombineerd kunnen worden.
Ook wij waren op zoek naar een dergelijk droomhuis, en het was niet zo eenvoudig deze te vinden. Daarnaast waren de prijzen van deze mogelijke droomhuizen vrij hoog en was de kans op waardeverlies aldus groot.
Veel plaatsen die in eerste instantie aan onze dromen voldeden werden bovendien overspoeld door rumoerige toeristen waardoor het idyllische plaatje toch een beetje verdween. Koh Phangan bleek echter de ideale locatie voor ons project, en wij zijn er van overtuigd dat wij nu uw droomhuis kunnen realiseren. Uw eigen plekje waar u kunt genieten van wandelingen door een ongerepte natuur, afgelegen stranden en bijvoorbeeld snorkelen in het koraalrif.

Dit alles gecombineerd met een ideaal klimaat en fantastische uitgaansgelegenheden. Daarnaast is de Thaise bevolking uiterst vriendelijk en zal het u aan niets ontbreken. In het park zelf zult u verder alle faciliteiten aantreffen die uw leven comfortabel maken.

Het project is gelegen op een mooie berghelling 300 meter van de Golf van Thailand.
Door deze ideale locatie kunt u genieten van een panoramisch zeezicht en de adembenemende zonsondergangen zullen u betoveren. Dit alles vanaf uw eigen grond. Naast van deze fantastische leefervaring geniet u met de uw 2e huis ook nog eens van een zeer aantrekkelijk rendement. De waardegroei van grond en vastgoed op Koh Phangan is namelijk ongeëvenaard en u kunt uw landgoed natuurlijk ook nog verhuren wanneer u er zelf even geen gebruik van wilt maken! Zo kunt u uw vermogen laten groeien terwijl u geniet! Wij maken graag uw dromen waar!

Sunset Hill is het grootste en meest luxueze resort van Koh Phangan en bestaat uit een verzameling van luxeuze appartementen. Het resort bevindt zich in het Haad Yao gebied dat op dit moment het populairste gebied van Koh Phangan is. De Palace Penthouse Suites zijn de kroonjuwelen van deze grootse verblijfs-gemeenschap waar de bewoners van een fabuleuze levensstijl genieten. Het resort bestaat uit zeldzame huizen met een spectaculair architectonisch design omgeven door exclusieve tuinen en landschappen met panoramisch zeezicht. Alle appartementen hebben panoramisch zeezicht. Sunset Hill is ontwikkeld en gebouwd om het hoogste betaalbare niveau van luxe te bereiken, hierdoor krijgt Sunset Hill de voorkeur van diegenen die kwaliteit kunnen herkennen en waarderen. Stap een wereld binnen van style en fijnbesnaardheid waarvoor Sunset Hill garant staat, terwijl u een mooi rendement op uw investering maakt. Het verwacht jaarlijkse rendement van dit idyllische stukje paradijs zal ongeveer 15 - 25% per jaar bedragen. De Sunset Hill Apartementen zullen uitgerust zijn met een breedband internet connectie (vrij uniek in Thailand) en toegang hebben tot alle faciliteiten en activiteiten van het resort. Daarnaast zullen ook alle hotelfaciliteiten aanwezig zijn, zoals room service en een wasserette

Verhuurprijzen zullen uitkomen op ongeveer:
Delight of Grace &euro; 70 - 80,- per dag (huuropbrengst ongeveer &euro; 13.000,- per jaar)
1-2-3 Bedroom Apartmenten vanaf &euro; 140 -180,- (huuropbrengst ongeveer &euro; 32.000,- per jaar)
Palace Penthouse from &euro; 300 - 400,- (huuropbrengst ongeveer &euro; 70.000,- per jaar)
Deze huurprijzen en opbrengsten zijn gebaseerd op een bezettingsgraad van 55%. Waarschijnlijk komt de bezettingsgraad veel hoger te liggen.

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen? Schroom u dan niet en stuur ons een email. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. info@asianproperties.nlPictures
TH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, ThailandTH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, ThailandTH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, ThailandTH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, ThailandTH-PR.02100 -Sunset Hill Project Studio Grace en Delight, Thailand
(Click for larger image)
Extra Information