Property details of TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 187.800,-
Description
TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079 Onze laagbouw 1 tot 3 kamerappartementen zijn 120 m² groot en bevinden zich slechts 300 meter van de zee. Deze appartementen beslaan een halve verdieping en zijn beschikbaar in 2 modules, de Pasha en de King. Beiden hebben de beschikking over faciliteiten als een uitgebreid restaurant, meerdere grote zwembaden, mooie sala's(overdekte zithoeken) een fitnesscentrum en ruime parkeerplaatsen. Alle eenheden zijn speciaal ontwikkeld om het adembenemende uitzicht op de oceaan optimaal tot zijn recht te laten komen. Alle appartementen kunnen volledig gemeubileerd geleverd worden en ook extra luxe uitbreidingen naar wens zijn mogelijk.
In de nabij toekomst zal de Sunset Hill berg in het Haad Yao gebied op Koh Phangan veranderen in een prachtige verzameling van tot de verbeelding sprekende permanente en/of vakantiewoningen De imposante zonsondergangen zijn te zien zijn vanuit ieder van onze ruime en perfect afgewerkte appartementen. De Sunsethill appartementen zullen opgeleverd worden in de loop van 2007-8 en zullen geïnspecteerd en beoordeeld worden met 5 sterren(zelf-bediening). Hierdoor zullen de investeerders en bezoekers verzekerd zijn van de hoge kwaliteit van het resort. Sunset Hill streeft ernaar een van de hoogst aangeschreven resorts van Thailand te zijn. Recent onderzoek toont aan dat 80% van de bezoekers van Zuid-Oost Azie op zoek zijn naar dergelijke resorts.

De prijzen van deze unieke appartementen zullen variëren van 4 tot 20 miljoen Thaise bath(ongeveer € 88.000 - 440.000,-)
Specifieke prijzen worden op aanvraag verstrekt.Koh Phangan is een paradijselijk eiland in de Golf van Thailand ongeveer 100 km van de Zuid-Thaase kust. Het eiland is onderdeel van de provincie Suratthani en ongeveer 15 km verwijderd van het bekende resort-eiland Koh Samui.


Het eiland heeft een oppervlakte van 168 km² (1 km² kleiner dan Texel). Meer dan 70% van haar totale oppervlakte bestaat uit bergen and tropische bossen. De laaglanden bestaan uit stranden en velden met palmbomen. Er leven ongeveer 11.150 mensen op Koh Phangan.

Sommigen zijn Chinezen waarvan de voorouders meer dan honderd jaar geleden van China emigreerden. Het grootse gedeelte van de bevolking woont in het stadje Thong Sala.

Standaard Thais is de officiële taal maar het Zuid-Thaise dialect wordt meer gesproken door de lokale mensen. Engels wordt goed verstaan in toeristengebieden en door zakenmensen.


Koh Phangan biedt ook een flink aantal attracties zoals een nationaal park, olifanten berijden, watervallen, snorkelen en duiken, grote feesten met vaak live muziek, mountainbiken, kanoën, jeepsafari's, wandelroutes en hikes. Voor culinaire fans biedt Koh Phangan een brede selectie aan restaurants waar zowel Thais als Europese hoogstandjes opgediend worden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de stranden en bij de hoofdweg door Thongsala en Haad Rin.


Dit maakt Koh Phangan de perfecte buitenplaats om naar uit te wijken. Rustige verlaten stranden, oude grotten en de adembenemende blauwe lagunes van de zee gecombineerd met een hoop levendigheid, alles op 1 eiland. Waar u ook naar op zoek bent, op Koh Phangan is het te vinden.
Pictures
TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079 TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079 TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079 TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079 TH-AP.04700 -Sunset Hill Project CS079
(Click for larger image)
Extra Information